Over mij

 

Mijn naam is Rianneke de Witte-Bezemer en ik woon in het mooie Westkapelle in Zeeland. Het strand is mijn achtertuin.

Ik heb jarenlang in de kinderopvang, jeugdhulpverlening en zorg gewerkt in Nederland en Belgie. Vanaf 2012 ben ik me gaan richten om op andere manieren mensen te helpen om lekker in hun vel te komen,wat ook voor mezelf een helende reis is geweest die nog steeds voortduurt. Mijn praktijk bestaat mede dankzij jullie al meer dan 11 jaar!

Alles is energie! Liefde, emotie,voeding, geur en kleur...of je je gelukkig voelt of niet heeft met je energieniveau te maken. Of je gespannen bent of niet,dit is energie! En dat kunnen we allemaal gebruiken om ons beter te voelen.

Toen ik 11 jaar geleden aan massage en EFT (emotional freedom techniques) begon wist ik er nog weinig vanaf. Inmiddels veel ervaring en opleidingen gedaan op gebied van massages en begeleiding.

Ik wil jou graag ondersteunen :

*omdat je veel spierspanning hebt

*omdat je pijn hebt

*een trauma hebt

*in de rouw bent

*fysiek of emotionele problemen ervaart

*of gewoonweg lekker wilt ontspannen met een massage

Met alles wat ik heb geleerd kan ik een bijdrage zijn  zodat jou

Energie weer klopt!

Ik voel aan wat nodig is voor jou door mijn sterke intuitie en naast mijn handen zijn alle tools aanwezig in mijn praktijk.

Ik werk ook als zzp-er in begeleiding op diverse locaties op Walcheren en daarom werk ik enkel op afspraak omdat ik anders misschien niet in mijn praktijk ben.

Heb je vragen mail of bel me, ik hoop je te zien in mijn praktijk,

groetjes Rianneke