Zwangerschapsmassage

Je lichaam bereid zich voor
Het is ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten.
Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kindje en je voor te bereiden op de bevalling.
Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent.
Ook kan je best slecht in je vel zitten en is niet altijd alles een roze wolkje, je komt aan, je humeur vliegt alle kanten op of je krijgt last van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.
Wees lief voor jezelf dan ben je gelijk ook lief voor je baby want deze voelt al een heleboel.

Uit onderzoek blijkt dat zwangerschapsmassage onder meer zorgt voor een betere nachtrust, minder rugklachten, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Ook is het percentage vroeggeboorten kleiner en treden er minder complicaties op.

Ik maak gebruik van een speciaal voor zwangere vrouwen ontworpen massagetafel met uitsparingen voor de buik en borst zodat je heerlijk op je buik kunt ontspannen.

De gebruikte massage technieken:  
De massagetechnieken en olie zij afgestemd op het zwangere lichaam, waar ik naast mijn opleiding voor masseuse ook lessen voor heb gevolgd. Een gewone massage mag niet worden gegeven vanwege punten en technieken die vermeden moeten worden.
Daarom kan je bij mij terecht voor een professionele en betrouwbare zwangerschapsmassage met aangepaste olie. 

Contact