Nine Star Ki

Is een eeuwenoude Oosterse wijsheid, ontwikkeld door artsen, wetenschappers en fylosofen. Het geeft de interactie weer tussen de energiebeweging van de 5 grote elementen en de mens. Sinds de jaren 60 is het pas in Nederland.

 Welke blauwdruk heb jij gekregen op de dag dat je geboren bent?

Dat is jou “gebruiksaanwijzing” en bestaat uit 3 getallen die je aan de hand van je geboortejaar, maand en dag kunt uitrekenen. Deze 3 getallen staan voor jou basis, jou emotionele binnenwereld en hoe je handelt.

 

Wil jij je bewust worden van je gedrag en gevoel en waar dit vandaan komt? Hoe zien andere mensen jou en waarom ben je altijd zo gevoelig, werk je liever alleen, of ga je graag elk feestje af? Dit alles komt voor 70% uit jou persoonlijke” gebruiksaanwijzing”.

Al jou eigenschappen, talenten en vaardigheden maar ook je valkuilen en uitdagingen. Het is toch een prachtig instrument om jezelf en anderen beter te begrijpen? Je krijgt zo meer inzicht en kunt bewustere keuzes maken voor je toekomst.

 

Naast een basis consult over jezelf kun je ook je gezin van herkomst of nu inzichtelijk maken. Wat missen jullie samen (bijvoorbeeld verbinding) of waarom is mijn kind zo snel boos?

 

Voor een werkgever een zeer inzichtelijk consult of je werknemers op de goede plaats zitten en hoe het onderling beter kan verlopen.

Het geeft zoveel inzicht in jezelf en de ander!

Contact