0615110800          hetklopt@zeelandnet.nl        

 Over mij

Mijn naam is Rianneke de Witte-Bezemer en ik woon in het mooiw Westkapelle in Zeeland. Het strand is mijn achtertuin.

Alles is energie! Liefde, emotie,voeding...of je je gelukkig voelt of niet heeft met je energieniveau te maken. Niets zweverigs aan het is zelfs pure fysica!

 

Jarenlang heb ik binnen de kinderopvang, jeugdhulpverlening en zorg gewerkt in Nederland en Belgie. Ik besloot om me verder te ontwikkelen d.m.v. diverse opleidingen en cursussen op het gebied van massages, coaching, EFT, Nine star Ki, kleurenpsychologie, rouwbegeleiding, zorgverlening.

 

Ook ben ik gespecialiseerd in workshops babymassage geven en ik geef zwangerschapsmassages op een speciale massagetafel zodat de vrouw ook in buikligging kan genieten van een massage op maat!

 

Soms zit je niet zo lekker in je vel, je bent iemand verloren en zit in diepe rouw, je bent ziek, op je werk loopt het niet, noem maar op. Met mijn werk kan ik een combinatie aanbieden van bijvoorbeeld een tafelopstelling en een voetmassage of een rugmassage en Acces Bars. We kijken naar kleuren en gebruiken geuren van Doterra!

Dit alles maakt dat je Energie weer klopt!

 

Verder werk ik als zzp-er op diverse locaties op Walcheren en daarom werk ik enekel op afspraak omdat ik anders misschien niet in mijn praktijk ben.

 

Heb je vragen mail of bel me, ik hoop je te zien in mijn praktijk,

 

Groetjes Rianneke

 

 

 

Tot ziens!! 

Rianneke

 


     

Energiepraktijk het klopt

 

     0615110800

  hetklopt@zeelandnet.nl

    Noordstraat 36, 4361BN Westkapelle

 

Copyright © 2022 Energiepraktijk het klopt