0615110800          hetklopt@zeelandnet.nl        

Over mij


Sommige dingen kan ik niet makkelijker maken in jouw proces maar wel leuker!

Mijn naam is Rianneke de Witte-Bezemer en ik woon in het mooie Zeeland in Westkapelle, het strand is mijn tuin!

Ik heb jaren met veel plezier gewerkt binnen de kinderopvang, jeugdhulpverlening en zorg op diverse plaatsen in Nederland en België.

Ik besloot me verder te ontwikkelen d.m.v. in vele opleidingen en trainingen op gebied van massages, coaching, EFT en Access Bars ,kleurenpsychologie, rouwbegeleiding, essentielle olie, zorgverlening.

Tevens ben ik gespecialiseerd in babymassage en zwangerschapsmassage en verzorg ik leuke workshops waar ik de technieken leer aan ouders bij hun thuis samen met de baby!

Mijn speciale massagetafel ervoor zorgt dat de zwangere vrouw ook in buikligging kan worden gemasseerd.

Een aantal jaren geleden (2013) ben ik in mijn eigen praktijk gestart in Westkapelle, waar ik verschillende soorten massages  en behandelingen geef.

Verder werk ik op diverse adressen op Walcheren in de zorg en/of begeleiding als zzp-er. Daarom werk ik dus enkel op afspraak zodat ik zeker aanwezig ben.

Ik ben van mening dat alles om ons heen van invloed is op het welbevinden, we gaan dus samen kijken naar een behandeling die speciaal voor jou het beste is. Je kunt dus echt aan een combinatie denken van een voetreflexmassage met een andere behandeling en kijken naar kleuren en geuren voor jou.

Hierbij gebruik ik de prachtige olie van Doterra wat zeker een aanvulling is op de diverse behandelingen.

Wil je meer weten of een afspraak maken dan kun je me altijd bellen of mailen.

Tot ziens!! 

Rianneke