Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ontspanningsmassage

Massage, ofwel ‘aanraken’, is een van de oudste manieren van genezen. Als je jezelf stoot, dan wrijfje automatisch over de pijnlijke plek. Bij verdriet omhels je iemand om te troosten en baby’s die niet voldoende worden aangeraakt, ontwikkelen zich minder snel en kunnen zelf overlijden. De tastzin is het eerste zintuig wat ontwikkeld wordt in de baarmoeder, we hebben het nodig.

Volgens onderzoek is warmte en aanraking helend omdat hierdoor onder meer het hormoon oxytocine toeneemt. Dit hormoon wordt ook wel het ‘knuffelhormoon’ genoemd en stimuleert een vredig en rustig gevoel. Het bevordert het ontspannen van de spieren en verlaagt de bloeddruk.

Het geeft ontspanning en tegelijkertijd energie en is een cadeautje voor jezelf puur voor het gevoel of ter voorkoming van allerlei klachten.

Ik laat je voor dat ik begin een essentiële olie kiezen van Doterra aan de hand van een kaart die je mag kiezen.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren