Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

 Jade edelstenen massage

Bij de Jade edelsteenmassage maak ik gebruik van Doterra essentiële oliën.

Deze oliën vormen een ideale combinatie om het effect van een edelsteenmassage te verdiepen en ook om de massage langer na te laten werken.

De edelstenen waar ik mee masseer zullen de energie altijd proberen te sturen om blokkades te vinden en deze op te lossen. Hierdoor is de ontspannende en helende werking dieper dan bij een massage die zonder edelstenen wordt gegeven.

Werking Jade Edelstenen

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel) welke zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritaties los te laten.

Ondersteunt:

● Nierproblemen

● Werkt positief op de klierfuncties

● Verwijdert gifstoffen

● Stimuleert de lichaamsorganen

● Werkt reinigend

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren