Access Bars sessie

Wat is een Bars-sessie?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door de 32 punten licht aan t raken defragmenteer je als het ware je oude computer bestanden, een defragmentatie van je harde schijf van je computer ( je gedachten, oordelen, overtuigingen) .Hierdoor krijg je meer ruimte terug en meer plaats voor wat je wenst.

Op zijn minst heeft het een effect van een massage door de ontspanning en rust die je zult voelen. Het effect is tot wel 3 a 4 weken.

Voor wie?

De BARS® is effectief voor ieders lichaam: van baby’s tot mensen boven de 90 jaar oud. Door het loslaten van gedragspatronen, oordelen en conclusies zal het lichaam een waar gevoel van ruimte ervaren. Veel mensen die een Bars-sessie hebben ontvangen, zijn energieker, flexibeler (fysiek en mentaal), slapen beter,  minder algemene pijnen. Ze voelen zich goed in hun lichaam.

Mensen die geprobeerd hebben om hun “drukke en eeuwig malende hoofd” te kalmeren, constateren dat het nalopen van hun BARS® beter werkt met minder werk.

Terug naar overzicht
Website laten maken door Modual.