Over ons

Mijn naam is Rianneke (de Witte-)Bezemer en ik woon in het mooie Zeeland.

Ik heb jaren met veel plezier gewerkt binnen de kinderopvang en jeugdhulpverlening in diverse plaatsen in Nederland en België.

Toen ik in aanraking kwam met peuter en kleuteryoga en mijn eerste diploma als docente behaalde, was “het hek van de dam”.

Ik besloot me verder te ontwikkelen d.m.v. in vele opleidingen en trainingen op gebied van massages, coaching, EFT en Access Bars.

Tevens ben ik gespecialiseerd in babymassage en zwangerschapsmassage en verzorg ik leuke workshops waar ik de technieken leer aan ouders en partners.

Mijn speciale massagetafel ervoor zorgt dat de zwangere vrouw ook in buikligging kan worden gemasseerd.

Een aantal jaren geleden (2013) ben ik in mijn eigen praktijk gestart in Westkapelle, waar ik verschillende soorten massages geef en als docent ook lessen verzorg.

Verder werk ik op diverse locaties op Walcheren als begeleidster& verzorgende en verzorg ik massages voor verschillende retreats.

Ik ben van mening dat alles om ons heen van invloed is op het welbevinden, we gaan dus samen kijken naar een plan die speciaal voor jou het beste is. Hierbij gebruik ik de prachtige olie van doTERRA wat zeker een aanvulling is op de diverse behandelingen.

.

*Ik heb diploma's massagetherapie en stoelmassage. Deze opleidingen zijn geaccrediteerd door BATC

*Docente babymassage en zwangerschapsmassage
Ik ben geregistreerd bij RGDB

*Gediplomeerd en aangesloten bij De Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche
Website laten maken door Modual.